Yvonne Veen - Glinsterend Glas
RSS

Recente posts

casten
Drie Koningen tentoonstelling
Kunst in de tuin
Kunst op vakantie
Kunst op vakantie 27 juli 2014

Categorie├źn

april 2013
augustus 2012
augustus 2013
december 2013
februari 2014
januari 2013
januari 2015
juli 2013
juli 2014
juni 2014
maart 2013
maart 2014
mei 2013
november 2013
november 2014
oktober 2012
september 2012
september 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn blog

Kunst in de tuin

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan wat nieuw werk voor de expositie KUNST IN DE TUIN te Wouw. Ik ben er dan ook niet aan toegekomen om hierover wat op mijn blog te schrijven. 
Anton en Hennie van keramiekatelier les quatre chats (www.lesquatrechats.eu) hebben hun prachtige tuin ter beschikking gesteld om daar hun keramiek te exposeren, naast het vilt van Katinka van den Hout en mijn glas. Gister was het dan zover. Het was heerlijk weer en er zijn toch een aantal mensen langs gekomen om te kijken naar al de mooie uitgestalde kunstwerken. Er zijn aardig wat mensen geweest en het was voor mij een gelegenheid om met de bezoekers te praten over wat hen in het werk zo aanspreekt.  de 2 maskers die ik de afgelopen weken gemaakt had zijn op de valreep verkocht. Onder recent werk kun je een aantal van de werken terug vinden.
Nu kan ik al mijn aandacht richten op de expositie die eind van het jaar in Markant te Wouw zal zijn te bezichtigen met als thema 3 koningen.Een aantal ideeen zal ik de komende tijd eens gaan uitwerken.

0 Reacties op Kunst in de tuin:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint