Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yvonne Veen

Glinsterend Glas

AN IN GLAS

Na het overlijden van een dierbare begint het verwerken van dit verlies. Een periode waarin vaak veel herinneringen naar boven komen. Het leven is eindig, maar met een persoonlijk kunstwerk of sieraad houdt u de herinneringen aan uw geliefde voor altijd levend.

Het is mogelijk om crematie as onzichtbaar of juist subtiel zichtbaar in glas te verwerken. Hiervoor zijn slechts 1 à 2 theelepeltjes as voldoende om een bijzonder herinneringswerk te maken.

Er zijn vele mogelijkheden en Uw persoonlijke wensen kunnen in overleg verwerkt worden. Vele vormen, formaten en kleuren lenen zich hier uitstekend voor. Na enkele weken kunt U het dan ophalen en de resterende as meenemen.

Wilt U zelf het sieraad of kunstwerk maken waarin het as verwerkt wordt van Uw dierbare? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

De pijn van Uw verlies kunnen we helaas niet wegnemen, wel kunnen we door een betaalbaar assortiment as sieraden en gedenk kunstwerken een bijdrage leveren aan Uw rouwverwerking.

Hieronder ziet U een aantal mogelijkheden. Heeft U op een andere pagina van de website een werk gezien waardoor U geraakt wordt, neem dan gerust contact op, ook hier kan as in verwerkt worden.

ashanger
ashanger2
0