Yvonne Veen - Glinsterend Glas
RSS

Recente posts

casten
Drie Koningen tentoonstelling
Kunst in de tuin
Kunst op vakantie
Kunst op vakantie 27 juli 2014

Categorie├źn

april 2013
augustus 2012
augustus 2013
december 2013
februari 2014
januari 2013
januari 2015
juli 2013
juli 2014
juni 2014
maart 2013
maart 2014
mei 2013
november 2013
november 2014
oktober 2012
september 2012
september 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn blog

Welkom

Welkom op mijn site!
Ik heb mijn best gedaan deze zo overzichtelijk en compleet mogelijk te maken om u een zo goed mogelijke indruk te kunnen geven van mijn werk. Mocht u toch nog iets missen, dan hoor ik dat graag. Spreekt mijn werk u aan.....kom het eens in werkelijkheid bekijken en u zult nog meer worden verrast, ondermeer hoe de kleuren en dieptes onder invloed van (dag)licht tot leven komen! Graag tot ziens!

7 Reacties op Welkom:

Comments RSS
Chantal on vrijdag 17 augustus 2012 14:58
Hoi Yvonne, Wat een geweldige website heb je gemaakt. Leuke kettingen heb ik bij je gekocht, en een schitterend raamwerk wat staat te pronken voor mijn raam. Ik maak snel een afspraak voor een workshop.
Reageren op een reactie


Steef on vrijdag 17 augustus 2012 14:59
Hoi Yvonne net naar je website gekeken ziet er goed uit. Lekker rustig en overzichtelijk, hoop dat je veel reacties krijgt. Groetjes Steef
Reageren op een reactie


Geert on vrijdag 17 augustus 2012 15:01
Hoi Yvonne, Aangezien ik geen verstand heb van het bouwen van een website, heb ik geen oordeel over goed of minder goed. Als gebruiker vind ik het er goed uitzien. Rustig voor het oog en overzichtelijk om het een en ander te zoeken. Verder lijkt mij ook voor een buitenstaander de informatie voldoende. Bij sommige websites vind ik na het scrollen onder aan de pagina een icoontje 'omhoog'. Dit vind ik wel gemakkelijk. Zeker als de pagina's straks nog langer worden. Jij maakt toch ook nog ringen??
Reageren op een reactie


Diana on maandag 27 augustus 2012 13:47
Hoi Yvonne, ik vond je vorige website ook mooi, maar de nieuwe is inderdaad wat overzichtelijker en straalt meer eenvoud uit. Het belangrijkste is dat je glaskunstwerken gemakkelijk te vinden zijn. Ik zag ook weer wat leuke nieuwe dingen! Groetjes Diana
Reageren op een reactie


Petra Veen on dinsdag 28 augustus 2012 08:37
Hoi Yvonne,Een prachtige website, makkelijk om dingen weer even op te zoeken. Er zitten hele mooie creaties tussen.Liefs Petra.
Reageren op een reactie


De beste tijd van de wereld Luxe tijd! Als u deze luxe horloges wilt, wilt u dan deze horloges? Het is gebeurd, maar gestopt met? Omdat hun dure prijs stopt met uw stappen, is dit de meest geschikte plaats voor u. Bovenal moeten we dit bevestigen
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 08:03
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint