Yvonne Veen - Glinsterend Glas
RSS

Recente posts

casten
Drie Koningen tentoonstelling
Kunst in de tuin
Kunst op vakantie
Kunst op vakantie 27 juli 2014

Categorie├źn

april 2013
augustus 2012
augustus 2013
december 2013
februari 2014
januari 2013
januari 2015
juli 2013
juli 2014
juni 2014
maart 2013
maart 2014
mei 2013
november 2013
november 2014
oktober 2012
september 2012
september 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn blog

Club van 10

                                                                    CLUB VAN 10 
10 mannen die elkaar ontmoet hebben in hun studententijd. Op zich niets bijzonders. Maar deze mannen en inmiddels ook hun vrouwen kennen elkaar dit jaar 45 jaar en dat is reden om hier extra aandacht aan te besteden. Ze zijn uitgewaaierd over de hele wereld en dit weekend komen ze bij elkaar om dit heuglijke feit te vieren. En als verrassing krijgen ze een aandenken van glas. Ze zijn allemaal verschillend, alleen het logo is gelijk. De 10 "tentakels"staan symbool voor de 10 mannen.


3 Reacties op Club van 10:

Comments RSS
Jef en Ursula Kuijpers on zondag 6 juli 2014 18:36
Beste Yvonne, Ons "Club van 10 jubileum-geschenk" was een schot in de roos; bij de uitreiking ervan aan de tien leden kregen we van iedereen enorme positieve reacties. Dit specifieke cadeau zal bij alle tien een mooi plekje in huis krijgen. Wij hebben al enkele foto's ontvangen nadat het kunst-stuk zo'n bijzonder plekje gekregen had in hun woning. Ook prijkt een foto van het glaswerk op het speciaal uitgegeven jubileum-boek. Dus wij zijn erg blij dat wij in januari even met je kwamen praten toen de eerste gedachten ontstonden om een specifiek geschenk voor dit 45 jarige jubileum te ontwerpen; Na de presentatie van je oeuvre kwam in overleg snel het ontwerp tot stand van dit mooie jubileum-symbool: 'n groot succes!!! Ursula en Jef Kuijpers
Reageren op een reactie


Henk en Hanneke van Lieshout on zondag 6 juli 2014 21:42
Het glaswerk hangt bij ons voor het raam, het is een fantastisch geschenk van Jef en Ursula aan de club van tien. Telkens bij bezoek is de reactie, "Oh wat mooi", en dan komt het verhaal er achter. Een prachtig symbool van onze vriendschap! Henk en Hanneke
Reageren op een reactie


uk replica gucci s on zaterdag 30 maart 2019 18:39
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint